Forretningsbetingelser

Bliv kunde Skriv en e-mail til foder@haugegaard.com   eller ring 4019 7962. Vi skal bruge dit navn, din e-mail og din adresse, samt   aftale hvilket foder du skal bruge og hvordan du ønsker det leveret.
Vi leverer varen Vores firmastrategi er at reducere tiden vi skal bruge og   omkostningerne ved lager m.v. mest muligt. Det gavner både dig og os. Vi har   derfor ikke en butik du kan besøge, og varen kan kun bestilles til levering   på din adresse. Vi skal have din bestilling og betaling mindst 8 dage før du ønsker varen leveret. Derefter   vil vi på et tidspunkt som vi bestemmer sætte varen af på din bopæl (carport,   skur eller hvor vi nu aftaler det).Er det store partier kan det evt. blive vognmand der   leverer.
Sådan handler du Når du er oprettet som kunde og tildelt et kundenummer   handler du ved at sende en email til foder@haugegaard.com   med din bestilling og dit kundenummer. Derefter overfører du beløbet til vores   konto og anfører kundenummer i   ”oplysninger til modtager”. Varer og priser kan du se her for hund hhv. kat
Andet foder På link til hund og kat er angivet de varer som vi mener er mest relevante. Der findes en del andre varianter og pakningsstørrelser. Foder fra Hills kan ses her, foder fra Specific her. Vil du  bestille sender du en mail til foder@haugegaard.com  med angivelse af varens navn og KRUUSE’s varenummer. Vi fortæller dig dernæst  varens pris og du bekræfter at du ønsker den leveret ved at indbetale det angivne beløb.
Det handler vi ikke med Vi handler ikke med foder eller varer, der skal anvendes som led i behandling af en sygdom. Brug af disse foderemner kræver løbende kontrol og samråd med den dyrlæge som tilser dit dyr.
Rabatter Ved levering af flere enheder til samme kunde (betaler) og  samme adresse er der følgende rabatter:

  1 enhed    Ingen rabat
  Hills: 2 eller flere enheder 10 % rabat
 Specific 2-5 enheder 10 % rabat
  Specific multipla af 6 enheder 25 % rabat

 

Er i fx 6 katteejere, der kan enes om at 1 modtager og  betaler for foder til alle, kan det leveres på denne adresse. På 7,5 kg standard SPECIFIC kattefoder spares herved 129,25 kr (25 %)

 

Har du en stor hund som spiser mindst en sæk om måneden og  plads til opbevaring, er der så lang holdbarhed på produkterne, at du nemt  kan bruge 6 sække inden udløbsdato. På 14 kg CXD hund sparer du ved køb af 6 sække 763,5 kr (25 %)

 

Levering af varer Inden 8 dage efter betaling er modtaget vil varen blive   leveret på din bopæl (i Roskilde, Ballerup, Lejre, Hvalsø og Ramsø kommuner).  Bor du andre steder skal vi aftale nærmere.Levering er gratis ved køb for min. 400,- kr. For beløb derunder tillægges kr. 50,- for levering.
Betaling Bankoverførsel til Jyske Bank, kontonr 5023 0001103297